maandag 2 februari 2015

Catrice ❀ Spring/Summer

Nog heel even geduld, maar in minder dan twee weken tijd komt het grote assortimentswisseling er weer aan van Essence en Catrice. Vandaag laat ik jullie alle nieuwe producten zien die Catrice introduceert. Mooie producten , mooie kleuren en nieuwe lijnen. Het zijn echt veel nieuwe beautyproducten die Catrice introduceert.


CATRICE Absolute Eye Colour Mono Eyeshadow           
Oogschaduw met vele voordelen. Een scala aan kleuren, zeer lang houdend, hoge dekking en allerlei effecten. De zes nieuwe tinten zijn geïnspireerd op de lente/zomertrends: glinsterend beige en violet, zachte rosé, een matte nude, iriserend lichtgrijs en trendy mintgroen. Verkrijgbaar in mat, glinsterend of parelmoer en in totaal 27 prachtige kleuren.

❀ 860 The Beauty And The Beige
 ❀ 870 On The Taupe Of The Matt Everest
❀ 880 On The Cover Of PastELLE
 ❀ 890 Here Comes The Bright!
❀ 900 Li-La Bamba
❀ 910 My Mermint
Consumentenadviesprijs: € 2,89

CATRICE Liquid Metal Eyeshadow

Met Liquid Metal Eyeshadows creëer je een glossy kleur op de oogleden die eruit ziet als vloeibaar metaal. In negen kleuren met een cool chroomeffect en een 3D-reliëf structuur. Maximale pigmentatie, een zijdezachte textuur en intense kleur. Nu ook verkrijgbaar in een metal beigetint.

  120 Satina Van Der Woodsen
Consumentenadviesprijs: € 3,99

CATRICE Absolute Rose Eyeshadow Palette

Zes van de meest populaire kleuren van nu worden toegevoegd aan de Absolute Eyeshadow Palette collectie. Zachte nudes en trendy rosé tinten - soms mat en soms glinsterend – voor mooie, natuurlijke looks, individueel of in combinatie aangebracht. De prettige textuur overtuigt door de hoge pigmentatie.

 ❀ 01 Frankie Rose To Hollywood
Consumentenadviesprijs: € 4,99

CATRICE Absolute Matt Eyeshadow Palette
Mix, Match & Matt. Zes matte must-have-tinten met zijdezachte textuur en hoge pigmentatie in één palet. Het kleurenspectrum varieert van zacht rosé tot intens bruin en wordt geleverd met een handige duo-applicator. Voor prachtige smokey eyes of een subtiele look voor overdag.

Consumentenadviesprijs: € 4,99


CATRICE Kohl Kajal
Rock ’n Rosé. Het zachte potlood zorgt voor een eenvoudige en nauwkeurige applicatie. Verkrijgbaar in acht kleuren - licht glanzend, metallic of mat. Aan de collectie wordt een trendy pasteltint toegevoegd voor subtiele highlights.

❀ 200 You’re My Rosen One
Consumentenadviesprijs: € 1,99

CATRICE Made To Stay Inside Eye Khôl Kajal
Hold the Line. Deze innovatieve Khôl Kajal uit de succesvolle Made To Stay collectie is een eyeliner speciaal ontwikkeld voor de waterlijn. Met de diepzwarte, waterproof textuur bereik je eenvoudig een expressief en langhoudend resultaat. De zachte tip houd je in vorm met behulp van het geïntegreerde slijpertje. Opthalmologisch getest.

❀ 01 Come Black And Stay
Consumentenadviesprijs: € 2,89


CATRICE Velvet Matt Smokey Eyes Pencil
Smokey Spirit. Donker en mysterieus, Smokey Eyes hebben een speciale aantrekkingskracht. De drie nieuwe oogpotloden met een geïntegreerde applicator bieden verschillende stijlen in bijna-zwart tinten in violet, kaki en nachtblauw. De zachte textuur kan gemakkelijk worden gemengd met het kwastje. De semi-matte finish geeft de smokey-look een nieuwe charme. Verkrijgbaar in drie kleuren.

 010 Please, Mauve Black!
020 Avokhaki
030 Blueny Tones
Consumentenadviesprijs: € 2,59

CATRICE Jet Lash – Speed Volume Mascara
Ultra Black and Waterproof

Jet! Set! Go! De nieuwe Jet Lash - Speed Volume Mascara zorgt razendsnel voor volume, sensationele lengte en intens zwarte wimpers. Het geperfectioneerde, v-vormige vezelborsteltje is het geheim: het werkt zeer nauwkeurig en bedekt elke individuele wimper in slechts één streek.

Consumentenadviesprijs: Ultra Black € 4,59 en Waterproof € 4,89

CATRICE Prime And Fine Eyeshadow Base

Perfect voorwerk. Met deze basis bereid je de oogleden optimaal voor op oogmake-up. De lichte textuur in nudetint is eenvoudig aan te brengen met de flock-applicator. De basis verbetert de kleurintensiteit en helderheid van oogschaduw, zorgt dat kleurpigmenten langer mooi blijven en voorkomt dat de textuur zich in de plooi van het ooglid ophoopt.

Consumentenadviesprijs: € 3,59


CATRICE Luminous Lips Lipstick
De verzorgende textuur van deze lipstick met hyaluronzuur laat lippen er zichtbaar voller uitzien en voelt heerlijk aan. De finish is zacht, geeft intense glans en heeft een medium dekking. Subtiele nudes, vrouwelijke rosétinten, krachtig roze en klassiek rood zetten de puntjes op de i bij elke look. Verkrijgbaar in totaal 14 kleuren.

 010 Good Nudes!

 020 Let’s Go Brown-Town
 030 Undercover Nude
 040 Pretty Little Valentine
 050 Coffee & Cream
 060 Dresscode: Nude
 070 What’s AP-ricot?

 080 Don’t Mind The Pink

 090 Lovable Me
 100 Me, My Macaron & I
 110 My Pink-Instinct
 120 Wood Rose Propose?
 ❀ 130 Brigitte Loves Bordeaux
 140 Meet Violeta
Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Ultimate Colour Lip Colour
Een onmiskenbare klassieker. Ultimate Colour Lip Colours maken van lippen echte blikvangers met hun hoge pigmentatie en krachtige  kleuren. De romige, verzorgende textuur zorgt voor een prachtige finish die lang blijft zitten. Nu verkrijgbaar in twee nieuwe kleuren - een nude en een rosé variant. Verkrijgbaar in totaal 14 kleuren.

 380 Nude-Tastic
 390 On The Pink Side Of Life
Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Pure Shine Colour Lip Balm     
De romige textuur hydrateert de lippen en biedt een perfecte, glanzende finish met een subtiele geur. De Jumbo Lip Balm in potloodvorm is gemakkelijk aan te brengen en een essentieel item in iedere beautybag. Nu verkrijgbaar in een nieuwe rosé tint en totaal in zeven kleuren.

Consumentenadviesprijs: € 4,99


CATRICE Infinite Shine Lip Gloss           
CATRICE Infinite Shine Lip Gloss biedt intense glans en stralende kleurreflecties. De hydraterende formule garandeert prachtig verzorgde lippen zonder een plakkerig gevoel achter te laten. Er zijn voor dit seizoen vier verschillende rosétinten en nudes aan de lijn toegevoegd, die nu uit tien kleuren bestaat.

 180 Champagne Is In The Air!
 190 Little Miss Pink-Shine
 200 Mandarine Minded
 210 Lose In The Rose-Woods
Consumentenadviesprijs: € 2,99


CATRICE Made To Stay Smoothing Lip Polish
Drie voordelen in één lipproduct: de kleurintensiteit van een lipstick, de lange houdbaarheid van een lipstain en de glans van een lipgloss. Dankzij de zachte flock applicator is nauwkeurig aanbrengen een fluitje van een cent. Zes unieke kleuren, waaronder een nieuwe rosétint, bieden stuk voor stuk een kleurexplosie die tot wel acht uur blijft zitten zonder de lippen uit te drogen.

 090 What’s Your Atti-Nude?
Consumentenadviesprijs: € 4,99


CATRICE 12h Matt Mousse Make-up
12 uur lang mat! De textuur van de nieuwe Matt Mousse Make-up verdeelt gemakkelijk en voelt heerlijk aan, zelfs op een droge huid. Poriën en fijne lijntjes verdwijnen zichtbaar - de finish is egaal, poederachtig en volkomen natuurlijk. Verkrijgbaar in vier verschillende tinten, waaronder een zeer lichte nuance - voor een perfecte teint.

 010 Soft Ivory
 ❀ 020 Nude Rose
 ❀ 025 Light Beige
 030 Natural Beige
Consumentenadviesprijs: € 4,99


CATRICE Allround Coverstick
Een echte allrounder. De crèmige, langhoudende textuur met vitamine E verhult onzuiverheden, roodheid en donkere kringen rond de ogen. Ultrafijne lichtreflecterende pigmenten zorgen voor een egale teint en fijne lijntjes zijn minder zichtbaar. Nu met een ronde tip voor een comfortabele applicatie. Verkrijgbaar in drie tinten met een mat effect.

 010 Nude
 ❀ 020 Vanilla
 030 Sand
Consumentenadviesprijs: € 2,99

CATRICE Prime And Fine Anti-Red Coverstick
De delicate groene coverstick neutraliseert roodheid en camoufleert onzuiverheden. Breng de stick aan op de gewenste gebieden onder de make-up voor een vlekkeloze teint. Om de dekking te verbeteren kun je ook meerdere laagjes aanbrengen. Verkrijgbaar als jumbopotlood.

Consumentenadviesprijs: € 3,99

CATRICE Illuminating Blush  
De Illuminating Blush combineert twee verschillende kleurintensiteiten met een subtiele glans en licht parelmoereffect. Voor een perfect accent op de jukbeenderen met een subtiele glow. Het 3D ruitpatroon met zigzag dessin maakt de blush een absoute must-have. Verkrijgbaar in totaal drie kleuren.

❀ 010 I Am Nuts About You
 020 Coral Me Baby
❀ 030 Kiss Me Ken
Consumentenadviesprijs: € 3,99


CATRICE Kabuki Brush 
Superzacht. Met de professionele kabukikwast breng je losse of compacte poeder en bronzer heel mooi aan. De zachte, synthetische haartjes voelen heerlijk aan als ze over de huid glijden. De exclusieve zwarte kwast ziet er zo elegant uit dat de borstel een ereplaats bij de spiegel verdient.

Consumentenadiesprijs: € 4,99

CATRICE Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail System
Het innovatieve nagellaksysteem met de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Base Coat, een kleur Ultimate Nail Lacquer en de nieuwe Ultra Stay & Gel Shine Top Coat verbetert alle prestaties op nagellakgebied en is als een kleurmagneet. De langhoudendheid van nagellak wordt tot acht dagen verlengd met een overtuigende en unieke gel-glans finish. Voor professionele resultaten zonder LED-lamp of bezoek aan de nagelsalon. Eenvoudig te verwijderen met nagellak remover.


Stap 1: Ultra Stay & Gel Shine Base Coat
De eerste stap voor perfect gelakte nagels met power. De innovatieve formule van de Ultra Stay & Gel Shine Base Coat egaliseert onregelmatigheden zodat de gekleurde nagellak eenvoudig kan worden aangebracht. De nagel wordt versterkt en beschermd tegen verkleuren.

Consumentenadviesprijs: € 3,59


Step 2: Ultimate Nail Lacquer
Kies je kleur! Ultra Stay & Gel Shine 3 Step Nail Edition biedt acht trendy lentekleuren met fabelachtige dekking. Parelwit, romig abrikoos, glinsterend roze en intens blauw zijn splinternieuw; metallic aubergine, warm greige, zacht lavendel en helder roze zijn de best verkochte kleuren van CATRICE en maken de kleurcollectie compleet. De 3 Step Nail System werkt met elke CATRICE Ultimate Nail Lacquer - er is keuze uit 45 prachtige tinten in het standaard assortiment.

 79 The Bride Takes It All
 80 Blurred Lines
 81 My Yellow Fellow
 82 A Gallon of Melon
 83 All You Need In Pink
 84 Next Stop: Satin Tropez
 85 Can You SEA Me?
❀ 86 (S)wimbledon
Consumentenadviesprijs: € 2,99

Step 3: Ultra Stay & Gel Shine Top Coat
Ultra Stay & Gel Shine Top Coat beschermt de kleur en garandeert een bijzonder lang houdende en volumineuze gel-glans finish. Vormt samen met de Ultra Stay & Gel Shine Base Coat het ideale duo voor een perfecte manicure.

Consumentenadviesprijs: € 3,59


CATRICE Luxury Nudes
Het draait allemaal om nudetinten. Nude is de opvallende onopvallende favoriet onder de designers. De subtiele tinten kunnen ook dit seizoen niet ontbreken op de nagels. Met de Luxury Nudes by CATRICE verovert een nieuwe generatie nagellakken met hoge dekking de beauty shops. We hebben het over elegante, natuurlijke tinten met parelmoer- of satijneffecten. Verkrijgbaar in acht tinten waaronder poederig roze, taupe en champagne.

 01 White & Bright
 02 Fresh Love Affair
 03 Way Too Beautiful
 04 Your Fresh Apri-Coat
 05 To The Nude Mood
 06 Poloroid Promises
 07 Delight In Pure Light
 08 Little Dose of Rose
Consumentenadviesprijs: € 2,89

Dit zijn alle producten die naar Nederland komen. In Sommige landen (waaronder Duitsland) komen bij sommige winkels met een iets specialer assortiment die alleen bij een bepaalde winkelketen verkrijgbaar is. 

Ik ben zelf erg benieuwd naar een aantal mooie kleuren nagellak, natuurlijk de gel base en top coat, de coversticks en de lipsticks. Ook het Absolute Rose palette spreekt mij erg aan! Ik ben erg benieuwd en zodra ik de nieuwe collectie spot, dan laat ik het weten! 

10 opmerkingen:

  1. Ik ben echt fan van dit merk, er zitten hele mooie spulletjes tussen :) Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe producten!
    Leuk artikel
    Liefs Nathalie

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh, dat matte eyeshadow palette lijkt me waanzinnig mooi. Ook ben ik benieuwd naar die sparkly nagellak. Zeker het bekijken waard, wanneer deze in de schappen liggen.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie nieuwe producten, ik vind vooral die nagellakjes er leuk uitzien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Belooft weer heel veel mooie producten. Ik ben benieuwd! XO

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een fijne kleurtjes allemaal! X Laura www.mixtfashion.com

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Er zitten leuke dingen bij! Ik hoop het snel in de winkel te spotten! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wauw, die nagellak! Wat een mooie kleurtjes! Die moet ik zeker een keer gaan kopen :)
    x Eva

    BeantwoordenVerwijderen